Меню Затваряне

Фабрика за обработка на буков материал

Арсов 90 ЕООД сме първите  собственици  на фабрика за бичене на дървен материал в с. Митровци, северозападна България. В района има постоянен добив, одобрен от министерството на горите. Фирмата е лидер в региона за обработката на бук и може да осигури постоянни доставки на дървен материал.
Фирмата ни добива и доставя бук от района на западна Стара планина, като добива е регулиран от министерството на горите. Работим с компактна техника, която е ефективна и запазва качеството на дървения материал.


Активно работим върху подобряването техниката за дървен материал и оползотворяването му. От опита си който имаме в дървопреработващата промишленост сме разработили и произвеждаме машини за обработка на дървесина (МОБИЛЕН ХОРИЗОНТАЛЕН БАНЦИГ MHS – 650).
В дъскорезницата производствения цикъл е затворен и се работи по без отпадъчна технология. Трупите се обработват според изискванията на клиента.
Ние бичим предимно обикновен бук (Fagus sylvatica L.), с обемно тегло 720 kg./m3.
Готовите дъски преминават на обработка с горещи водни пари, с което се подобрява значително качеството. Параметрите на  обикновен бук го правят един от най- добрия и търсен  дървен материал. Намира приложение в мебелното производство, стругарството, промишлени детайли и др.
Сертификат
При покупка на дървен материал ние издаваме сертификат за произход на дървесината.
Дървен материал
Обикновения бук е с бяла дървесина с червеникав или жълтеникав оттенък с рязко отделящи се сърцевидни лъчи, образуващи красива текстура при обработка.  След обработка с водни пари дървесината придобива розово- червеникав цвят. Въздушното сушене преди температурната пещ осигурява постоянна устойчивост на материала. То е трудно и умерено силно и е близко по рода си на машинното обработване на орех, череша, дъб, при което се срещат петна, малки дупчици и набраздени участъци.
Ние активно участваме в развитието на методите за управлението на горите, здравето на гората и оползотворяването на дървен материал. Чрез учебни заведения ние ръководим процес за оптимизиране  взаимоотношенията между екологичните, социалните и икономическите компоненти.
Ние приветстваме запитвания относно:
Купуване на пропарен дървен материал от обикновен бук;
Купувачи на едро и дребно, които търсят дървен материал с високо качество, произведен в България;
Всеки който се интересува от изработка на различни по размери детайли от обикновен бук;
Купувачи на едро и дребно, които търсят машини с високо качество за бичене на дървен материал, произведен в България;
Купувачи на буков паркет;
Купувачи на слепени дървени профили.

Ние можем да ви свържем с наши ценни клиенти за да се убедите в качеството на доставка и конкурентни цени.

За повече информация, моля да се свържете с нас